Nieuws 2017

21-4-2017
De winter is al een tijdje voorbij en dan begint het Grote Werk weer voor ons. De eerste keren gras maaien is een behoorlijke klus, het gras staat zo hoog dat we er in etappes doorheen moeten, maar als het dan eenmaal weer klaar is dan ziet het er gewoon weer prachtig uit. En dan is het een kwestie van minimaal 1-2 keer per week bijhouden.

    

    

Begin april stond ook de Blauwe Regen volop te bloeien, elk jaar opnieuw is dat een prachtig gezicht. En het mooie is, met ons klimaat bloeit ie 4 keer per seizoen!
Gisteren heeft Jacky de accueil (receptie) weer in orde gemaakt. De afgelopen week is ze druk bezig geweest met het aanvragen van nieuwe toeristische brochures, fiets- en wandelkaarten. En alles ligt weer klaar om door onze gasten gebruikt te kunnen worden.

    

    

En vandaag was een mooie dag om ook het sanitair uit de winterslaap te halen. We hebben een droge winter gehad en dat was goed te zien binnen. Na een paar uurtjes flink soppen en opruimen, is ook het sanitair klaar voor een nieuw seizoen. En dat betekent: we zijn vanaf nu OPEN!

    

    

    

    

Klik hier voor het nieuws van 2016