Gastenboek Maison Passerose  2010 & 2011


6 tot 20-8 2011
Beste mensen,
Vandaag, 17 aug. 2011, schrijf ik dit terwijl buiten een verfrissend buitje valt.
Hoewel het nu even regent, hebben we verder heel mooi weer gehad. Veel zon en aangename temperaturen.
De eerste week van ons verblijf hier hebben we veel geandeld bij het meer. Dat was heerlijk. Vooral onze honden hebben genoten van het klimmen en klauteren, afgewisseld van een duik in het meer. Het is ons niet duidelijk waarom op alle borden staat dat je niet mag zwemmen in het meer. Is dit ivm slangen? We hebben één kleine dode slang bij het meer gezien (max. 30 cm). Tijdens een wandeling kwamen we een grotere slang tegen, levend en banger voor ons dan wij voor hem (nou ja, het was wel een beetje eng!).
De tweede week hebben we het wat rustiger aan gedaan. De honden vertoonden wat stijfheid! Wij niet natuurlijk!?;-)
We hebben ook gevist in het meer vanuit onze belly-boot. Vangst: veel jagende baarsjes! Vanaf de kant vissen is lastig. Wellicht dat dit beter gaat op de mooie visplekken langs de Lay.
We hebben verder nog uitstapjes gemaakt naar de kust. De indrukwekkende haven van La Rochelle en het strand bij La Tranche sur Mer hebben we bezocht.
We hebben ons prima vermaakt in dit heerlijke huis in deze mooie omgeving.
Bedankt voor de gastvrijheid!
Kees, Keetie, Tommie (Grand Basset Griffon Vendéen) en Robi (Cocker Spaniel), Lelystad

23-7 tot 6-8 2011
Lieve mensen,
Op zoek naar een gîte. Er zijn er honderden!! Toen kwam Maison Passerose voorbij.......en weer. Jullie beschrijving, de foto's en de lovende woorden van jullie gasten, we konden er niet meer omheen, dit moet het worden.
De ontvangst was hartelijk en toen naar "ons huis"!!
We hadden al een goede indruk maar het zien van alles was meer dan dat. Het was niet "hier is de sleutel", wat je regelmatig meemaakt, maar een duidelijke rondleiding en uitleg van alles en opgemaakte bedden, super!
Wat een super huis, een schoon huis, een leuke inrichting en alles heel!
Een heerlijke douche en een fijn terras.
De rust en groene omgeving rond ons plekje en de kakelende kippen, het zwembad, alles voor een heerlijke vakantie. En de plaatsen die we wilden bezoeken waren goed te bereiken.
Ook hebben we veel gewandeld en zijn nog naar het rustige strand van La Faute sur Mer geweest!
Ja en dan de maaltijden die wij bij jullie konden bestellen. Heerlijk, ook de salades en natuurlijk ook de nagerechten, wat een kook- en bakkunst.
We kunnen de dressing van René ook niet vergeten, heerlijk, dus voor thuis wat ingeslagen om het vakantiegevoel nog wat vast te houden.
Ook nog bedankt voor jullie tips en gezellige kletspraatjes die we hadden als jullie onze gedekte tafel af kwamen halen! Op vakantie, thuis (ons huisje) uit eten! We hebben ons dankzij jullie heerlijk kunnen ontspannen!! Elke morgen vers brood!!
Onze hartelijke dank voor jullie goede zorgen, jullie hartelijkheid en het gevoel geven van vakantie. We hopen dat jullie dit zelfde gevoel hebben als je zelf van een welverdiende vakantie gaan genieten in Florida.
En......we komen zeker terug!
Hartelijke groeten,
Corrie en Duncan , Vlissingen

2 tot 16-7 2011
Helaas hebben we vanavond alweer ons galgemaal genuttigd op "onze" vakantiestek "Maison Passerose".
Maar gelukkig hadden we ons laten verwennen door de kookkunsten van de culinaire vrouwen Jacky en Renée. Tartiflette met overheerlijke salade en een crème brûlée als nagerecht! Tongstrelend lekker! Voor de jeugd een pizza, want de avonturiers, zoals Jacky ze terecht noemt, "durven" geen "onbekende" dingen te eten, jammer.
Verder hebben we heerlijk geslapen op goede bedden, alleen zijn wij uitslapers en dan is 'n stralende zon recht in je slaapkamer even wennen... misschien als de tijd daar is en er staan nieuwe gordijnen op de planning, dan misschien verduisterend of gevoerde gordijnen?!?
Ook de mooie ruime tuin, de liefde voor leuke plantjes, de gezellige geluiden van alle huisdieren en 's avonds van de sprinkhanen en kikkers, hebben er voor gezorgd dat we ons heerlijk hebben kunnen ontspannen. Iets wat we alle 4 echt nodig hadden na een turbulent jaar met veel hoogte, maar vooral dieptepunten. Maar nu kunnen we er weer volop tegenaan.
Ook is er volop gevist (met wel teleurstellend resultaat) in het meer. Alleen zwemmen werd door de politie afgeraden i.v.m. de slangen die in het meer zitten. Dat viel dus wat tegen.
Tot slot: L'Étournerie, m.n. Maison Passerose, een echte aanrader als je wilt "bijtanken"!
Beste families Schouten en Janssen, héél véél succes met het realiseren van jullie nieuwe gîte en bedankt voor de gastvrijheid.
P.S.
L'Étournerie is een prima uitvalsbasis voor veel vermaak. De hele Vendéekust is al een belevenis... te veel om op te noemen. Maar alle leuke kleine gehuchtjes er naar toe zijn zo schattig, soms leek het wel alsof de tijd heeft stil gestaan :)
Antoon, Alice, Anoek en Ricardo, Hippolytushoef

11-6 tot 2-7 2011
Het zit er al weer bijna op helaas!!!
De dagen zijn omgevlogen. Niet alleen wij maar ook onze 2 meiden hebben het heerlijk gehad.
Sophie vindt Toffie de allerliefste geit van de hele wereld. Onze kleine Rosalie was blij met de wipstoel en box. Verder vond ze de gakkende ganzen reuze interessant. Ook haar "vuurdoop" in het zwembad vond ze, zeker gezien de hitte, heerlijk!
Voor Sophie was het met bandjes zelf het zwembad doorpeddelen de ultieme vorm van vrijheid en zelfstandigheid.
De broodservice vonden wij perfect, zeker omdat het brood door "onze" bakker geleverd wordt. Mareuil is niet ver maar dit is wel zo relaxed!
Wat een geluk dat de Tour de France nog een dag (nou ja, Het Grand Départ komt vlak bij langs!) langs komt. Waardoor we nog een dag extra vakantie hebben en meteen onze nieuwe tent uit kunnen proberen.
Het eten was natuurlijk weer voortreffelijk! Zelfs Sophie vond de tertiflette heerlijk!
Onze pineau voorraad is ook weer flink aangevuld.
Al met al kijken we terug op een paar heerlijke weken. En dat aquarium in La Rochelle, daar gaan we de volgende keer (misschien) wel naar toe...
Jeroen, Daniëlle, Sophie (3) en Rosalie (7mnd), Alblasserdam

28-5 tot 11-6 2011
Beste Jacky, Renée en René,
We hebben echt een super vakantie gehad in het huisje!
Van alles gedaan, Île de Ré, La Rochelle (het aquarium is echt GE-WEL-DIG!), Sables d'Olonne en als laatste naar Île d'Yeu. Dat was echt super! Heerlijk gefietst, lichtelijk ernstig verbrand maar was helemaal Top!
De planning was om met z'n vieren te komen, helaas met zijn tweeën geweest maar heerlijk uitgerust.
De tartiflette is heerlijk! (wel heel machtig :-). Maar nog genoeg plek overgehouden voor de crème brûlée!
Dankjewel voor jullie gastvrijheid, we vonden het erg gezellig!
Liefs en zeker tot ziens!
Jelica en Daan, Den Haag

p.s. Voor hulp met klussen.....m'n mailadres verandert niet!

21 tot 28-5 2011
Blij dat we gewisseld hebben van de blokhut naar de gîte. Het is een fantastisch huis op een fantastische plek. Na deze week kunnen we ons helemaal voorstellen waarom jullie je hier gevestigd hebben.
Nogmaals dank voor jullie gastvrijheid, uiteraard ook namens Jasmijntje. We hebben het gevoel hier erg welkom te zijn geweest.
Alle goeds voor de toekomst en misschien tot een volgende keer.
Vriendelijke groet,
Hans, Claudia en Jasmijn (2½), Tilburg

14 tot 21-5 2011
Lieve mensen,
Een heerlijke week hebben we achter de rug bij L'Etournerie!
Veel gezien, Île de Ré, La Rochelle, de kuststreek tot Les Sables d'Olonne. Maar ook heerlijk uitgerust, lekker geslapen en genoten van Passerose. Een heerlijk huis met alle voorzieningen tot beschikking. Een week met super mooi weer dus veel en tot laat in de tuin op de fantastische ligstoelen.
Morgen weer opgeladen en bruin terug naar Delft.

Hoi Renée, René en Jacky,
Bedankt voor een heerlijke week relaxen! De gezellige kletspraatjes en het verblijf op L'Etournerie.
Wij hopen nog een keer (te mogen) terug komen op de camping/blokhut of Passerose. Zeker voor herhaling vatbaar! We hebben nog lang niet alles gezien in de Vendée en vinden dit een super plek!
We laten wat spulletjes voor jullie achter. Hopelijk smaakt het naar NL :)
Alle goeds!
Geeske en Wouter, Delft

30-4 tot 7-5 2011
Thank you for providing such a wonderful, relaxing and idyllic setting for a lovely vacation.
Such comfort and everything needed for our weeks stay. So many delightful day trips but always the peace and relaxation when we returned to our gîte. Your meals to our table a very special treat but especially for getting to know you.
Have a great time in Florida next February and thank you again for everything.
I shall be looking forward to our online contact.
A wonderful stay!
Nora, San Francisco, CA, USA

Een heerlijk vakantiehuis in een prachtige omgeving! We hebben veel gezien en daarna extra genoten van de stilte hier.
Jullie hebben het geweldig voor elkaar - de informatiemappen, de maaltijden en zomaar het gezellige en vaak informatieve gesprekje tussendoor!
Een plek om te onthouden en over door te vertellen.
Dank voor de fijne contacten - een dikke, vette voldoende voor alles!
Martha, Dalfsen

24 tot 29-4 2011
Vijf dagen duurde onze vakantie, vééél te kort om alles te zien en te ontdekken. We hebben geweldig weer gehad, dus lekker gezwommen en zelfs een beetje bruin geworden.
Het aquarium in La Rochelle is echt een aanrader en de oude haven is zeker de moeite waard!
We hebben goed geslapen en de gastvrijheid is ook Top.
Devin heeft zich prima vermaakt in "zijn" box.
Groetjes, Carola, Ferdinand, Devin (1) en Sylva, Noordwolde

16 tot 23-4 2011
Beste René, Renée en Jacky,
We hebben een superontspannende week achter de rug. Ons weekje vakantie is voorbij gevlogen en vandaag keren we terug naar Gent.
Het huisje (we hebben hier heerlijk geslapen), het meer (Jona heeft hier heerlijk gezwommen) en de omgeving is top!
De gastvrijheid hier in L'Etournerie is zeker een extra troef voor een aangenaam verblijf.
We hebben nog lang niet alles gezien, dus wie weet tot volgend jaar... als het poetsen wat meevalt tenminste :-)
Jona haar eerste vakantie was zeker geslaagd!
Thomas, Saskia en Jona , Gent

10 tot 14-11 2010
Vierde keer op L'Etournerie, deze keer slechts voor een paar dagen, maar we hebben toch weer genoten.
Vanochtend een heerlijke "wind"strandwandeling gemaakt in La Faute sur Mer, super gewoon! Ook al is er nu alles gesloten, toch genieten we evenzeer van deze winter-rust als van de gezellige zomersfeer. Het was weer even "op adem komen".
Morgen jammer genoeg terug naar de drukte van elke dag...
Dankjewel voor de lekkere coq au vin en jullie immense gastvrijheid!
Het was voor ons weer opnieuw "thuiskomen".
Ingrid en Philippe, België

8-9 tot 22-9 2010
Beste Jacky, Renée, René en opa,
We hebben de afgelopen 2 weken mogen genieten van Maison Passerose.
Alles is prima voor elkaar, lekkere bedden, goede douche, ruimte in en rond het huisje en een heerlijk terras. Bovenal echter: DE RUST!
Wel mazzel gehad met het weer. Elke dag tussen de 20 en 25 graden met zon.
Onze Golden Retriever Suuz, is gek van zwemmen. Het meer is dus helemaal top. Afgewisseld met het strand bij La Tranche sur Mer. Tot eind september is het nog lang overal toegestaan om de hond los te laten op de stranden.
Verder voldoende tochten te maken. Diverse kastelen, La Rochelle, Les Sables d'Olonne.
Heel leuk vonden wij Île de Ré. Mooi eiland, leuke stadjes. Vooral St. Martin de Ré. Aanrader is een ijsje of wafel op de boulevard van de haven. Echt top!
Veel lekkere regionale producten (de wijnen van Mourat, vooral de PN Blanc!), oesters, mosselen.
Ontvangst op de aankomstdag was geweldig evenals de tartiflette!
Wij wensen jullie alle goeds voor de toekomst en hopen zeker nog eens weer te komen.
Groeten, Karin, Frans, Hans en Suuz, Wageningen

28-8 tot 8-9 2010
Beste mensen van L'Etournerie,
Op de valreep boekten wij de gîte, een echte last-minute. We hadden al wekenlang 't internet afgestruind op zoek naar dat ene, unieke huisje op max. 1000 km van Utrecht, maar we vonden steeds niets. Tótdat we deze gîte vonden. Hij was iets minder lang beschikbaar dan we hadden gewenst, maar voldeed wel aan al onze andere wensen: rust, landelijk, persoonlijk, niet al te ver van de kust én ook nog een zwembad.
Hier aangekomen na onze 1e lange reis als gezin stonden Renée en Jacky klaar, én onze maaltijd! Tartiflette, helemaal goed na een lange dag rijden.
We zijn hier helemaal tot onze rust gekomen en hebben intens genoten van onze dochter Amber (8 mnd). Superfijn ook al die babyspulletjes te leen!
We genoten van het zwembad, Sables d'Olonne, Terrière, La Rochelle, het meer (om omheen te wandelen met de baby-rugdrager), het heerlijke eten en nog veel meer.
Dank voor alle goede zorgen en wie weet tot ziens!
Hartelijke groeten en alle goeds, en gezondheid voor jullie allen.
Arno, Evelyn en Amber (8 mnd), Utrecht

21-8 tot 28-8 2010
We hebben net als vorig jaar een fijne vakantie bij jullie gehad. De gite was weer een perfecte uitvalsbasis voor ons (al waren we niet altijd even blij met het geklus van jullie buren). En fijn ook dat jullie alle voorzieningen voor onze kleine Loes hadden.
We hebben weer genoten van de mooie omgeving en de stranden (ook al zat het weer niet altijd mee). Jard sur Mer nr. 1  Plage de la mine is bij ons favoriet! Niet druk, mooie baai en hoge golven.
En de tartiflette en coq au vin smaakten weer heerlijk, evenals de toetjes.
Kortom, fijne week gehad!
Groetjes en wie weet tot een volgende keer.
Jacques, Wendy & Loes (12 mnd), Born

14-8 tot 21-8 2010
Beste Renée, René en Jacky,
We hebben het beloofd en wat we beloven doen we ook. Dus hierbij onze reactie voor het gastenboek.
Helaas waren we nog niet helemaal uitgerust en uitgeziekt, maar de week in jullie gite heeft wel gezorgd dat we heerlijk hebben kunnen bijslapen en uitrusten.
De bedden waren TOP en ook de rest van het huis. Superschoon en van alle gemakken voorzien. Ook de omgeving is zeer de moeite waard. Pluspunten zijn zeker ook de informatiemappen over de activiteiten in de omgeving.
Misschien een aandachtspunt voor in de toekomst, voor de kinderen zou er wat meer speelgelegenheid kunnen worden aangeboden in de vorm van een zandbak of klimtoestel. Maar het zwembad maakte veel goed. Het was lekker afkoelen na een warme dag aan het strand of een wandeling in de omgeving.
De coq au vin is ook zeker aan te bevelen, we hebben hiervan genoten (samen met de achterburen). En natuurlijk hebben wij nog een flesje dressing à la René meegenomen.
Al met al een geslaagde week!
Veel groetjes en succes met jullie accommodatie.
Hans, Nancy en Thijs (5), Tilburg

7-8 tot 14-8 2010
We hebben een heerlijke week gehad in deze prachtige gite in een deel van Frankrijk dat we nog niet kenden.
In Les Sables d'Olonne zagen we o.a. de mooie schelpenstraat en genoten we van de zon met zeezicht. In La Rochelle troffen we mooie winkels en bij de Phare des Baleines (Île de Ré) keken we wijds over de oceaan.
De gastvrijheid van Jacky en 2 x René(e) was grandioos, inclusief hun kookkunst en de dressing van René, waarvan we ruim meenemen naar huis.
Jany en Gerrit, Alphen a/d Rijn

25-7 tot 7-8 2010
Deze heerlijke vakantie in de Vendée werd mede mogelijk gemaakt door:
het mooie weer
de wandelende tak
de geit Toffie
de zee en het zwembad
het heerlijke eten van Jacky en Renée
de ganzen
de wijn
de leuke kinderen: Bent, Rachel, Dylan, Rune, Esmee, Bram, Lotte, Mariecke, enz.
de gezellige, ruime en mooie gite
de lekkere bramen
het jeu-de-boules
het stokbrood
de salamanders
de bloemen
de omgeving waar je veel kunt doen en zien en meemaken.
Ron, Bea en Tesse (8), Heerde

26-6 tot 10-7 2010
Ook wij kijken terug op een heerlijk ontspannen vakantie in Maison Passerose. Met een baby van drie maanden en een peuter zagen wij het dit jaar nog even niet zitten in een tent. Jullie prachtige gite bleek voor ons het ideale "vakantie-onderkomen" voor dit jaar. Het zag er op de website al zo mooi uit, maar alles voldeed volkomen aan onze verwachtingen. Alle luxe en gemak (de kinderspullen waardoor geen volle auto, het heerlijke eten dat we konden bestellen, de lekkere koele slaapkamer en het zwembad... want wat was het warm!) en dan toch midden in de gezellige sfeer van de camping (Maartje die kon spelen met andere kindjes, wij kletsen met andere gasten, samen voetbal kijken en de jeu-de-boules avond).
Wij zullen L'Etournerie zeker onthouden en komen wellicht nog eens terug (... wie weet dan wel in een tent), want ook op de omgeving zijn we nog niet uitgekeken.
O ja, Maartje was natuurlijk helemaal dol op alle diertjes om ons heen (vooral Toffie)!
Hartelijke groeten,
Anton, Anne, Maartje (2 1/2) en Femke (3 mnd), Baarn

19-6 tot 26-6 2010
Wat een heerlijke week hebben we achter de rug! En wat hebben jullie het goed voor mekaar! Een prachtige gite, van alle gemakken voorzien, heerlijk.
Renske (16 mnd) vond het iedere dag een feestje om het oude brood naar de ganzen en geit te brengen. Een hapje voor Renske, een hapje voor de gans, een hapje voor Renske ....
De omgeving leent zich uitstekend voor leuke (fiets)uitstapjes. Voordeel van deze tijd van het jaar is dat het overal nog lekker rustig was.
Kortom, we hebben genoten!
Succes in de toekomst.
Groeten, Henriëtte, Marjolein en Renske (16 mnd), Utrecht

p.s. de coq au vin is een aanrader!

12-6 tot 19-6 2010
Beste L'Etournerie bezitters,
Hebben het erg fijn gevonden in jullie huisje Passerose. Zou ook wel zo'n huisje bij mij in de buurt willen hebben. Enig!
Erg mooi afgewerkt en leuk ingericht, met smaak! En de douche.....verrukkelijk! Je merkt dat alles met zorg is gedaan.
Helaas werkte het weer niet helemaal mee, maar we hebben lekker gelezen en zijn uitgerust.
De tartiflette van Jacky was heerlijk en ook de salade met olijven.
Misschien tot een volgende keer en we zullen onze bevindingen zeker doorvertellen aan familie en vrienden.
Hele hartelijke groet,
Frits en Annemieke, Utrecht

5-6 tot 12-6 2010
Wat een heerlijke week hebben we hier gehad!
Met uitstapjes naar Sables d'Olonne, La Rochelle, het Aquarium, Jard sur Mer en het meer om de hoek hebben we ons prima vermaakt.
Soms was het even tussen de buien door plannen, maar uiteindelijk hebben we ook flink wat potjes pétanques in het zonnetje kunnen spelen. Voor Reinout waren alle dieren het grootste succes van de week: hij was niet weg te slaan bij het hek en keek zijn ogen uit!
Renée, René en Jacky: dank voor alle goede zorgen!
Lieve groet, Sebastiaan, Liesbeth en Reinout (11 maanden), Utrecht

29-5 tot 5-6-2010
Hallo Jacky, Renée, René en andere gebruikers van de gite,
Een prima week hier gehad. We waren verrast door het "welkomspakket" dat we in het huis aantroffen. We vonden het een heerlijk lichte woning, die met liefde ingericht en aangekleed is.
In de buurt is genoeg te doen:
Wij zijn o.a.:
- naar de stranden
- naar La Rochelle (o.a. het prachtige aquarium)
- naar Île de Ré geweest.
- hebben gewandeld en wat dorpjes genoten.
En dan niet te vergeten de gezellige dierenschaar!
Voor volgende bezoekers/logé's: véél plezier!
En verhuurders, bedankt voor het aangename verblijf hier!
Lieve groet, Marcel en Ellen, Alkmaar

15-5 tot 22-5-2010
Beste allemaal,
De week is omgevlogen.
Alhoewel we in principe kwamen om te vissen is daar niet zoveel van terecht gekomen. We zijn meer bezig geweest met het herontdekken van deze prachtige omgeving.
Jaren geleden hebben we diverse malen de Vendée bezocht, maar dan meer in het toeristische gebied en ook nog in het hoogseizoen (kinderen hè).
We hebben nu genoten van de absolute rust in de omgeving en van de luxe van het mooie vakantieverblijf Passerose.
Hebben diverse wateren gezien in de omgeving en met name de riviertjes zijn geweldig mooi. Vooral als je buiten de officiële route een zijweggetje inslaat en dan via een hobbelpad bij de rivier uitkomt.
Hebben in Lac du Marillet wat kleine vis gevangen, maar ook daar was de omgeving en de rust overweldigend.
Wellicht tot ziens ,
Berto en Mina, Emmen

8-5 tot 15-5 2010
Hoi Renée, Jacky en René,
Wij hebben een heel prettige week gehad hier, in het prachtige huisje Passerose. Het weer viel een beetje tegen, en dan is het comfortabele huis een uitkomst.
De beestenboel was hartstikke leuk, de vele katten, de ganzen, de twee ganzenkuikens die je per dag groter zag worden, en vooral ook de bok Toffie: die vonden we helemaal tof. Kon je lekker ruig mee spelen.
We hebben de boer een kudde koeien naar het veld hierachter zien manouvreren. Die operatie duurde wel ruim een uur. De boer maakte er een ware show van. Maar tientallen koeien die voor je langs galopperen is een indrukwekkend gezicht. We hebben er filmpjes van gemaakt, dus ipv foto's dus bewegend beeld.
Wat de kookkunsten betreft van Jacky en Renée: niets dan lof! De tartiflette onbetwist nr. 1. Echt een aanrader.
Al met al een hele fijne week hier met jullie!
Ad en Inge, Leiden

1-5 tot 8-5 2010
Beste familie van L'Etournerie,
We hebben een heerlijke week achter de rug. De gastvrijheid, de rust, de mooie omgeving, kortom een plek om nog eens naar toe te gaan. Ondanks de koude wind uit het noorden hebben we vaak in de zon kunnen zitten op het terras. Er is altijd wel een beschut plekje te vinden. De dieren vlakbij de deur geven een extra landelijk gevoel.
Bijna dagelijks hebben we met Lardy (hond) het pad langs het meer gelopen. Volgens Casper is dit een heus Ridderpad.
Wij willen jullie bedanken voor de gastvrije ontvangst en de gezelligheid. De extra's als het boodschappenpakket en het lekkere eten maakten het verblijf in Maison Passerose helemaal af!
Wij wensen jullie een mooie zomer en zeggen graag tot ziens!
Gerrit, Jannina, Casper (4) en Lardy , Rhoon

10-4 tot 17-4-2010
Chèrs amis de L'Etournerie,
La semaine passée ...... c'était merveilleux!
Wat hebben we geboft met al die zonneschijn, ook al was de wind soms nog wat aan de gemene kant.
Het voorjaar in Passerose geeft zoveel rust en vooral ook energie, waarmee we het tot aan de zomervakantie wel weer zullen redden.
Deze week-zonder-kinderen was zó anders dan de week in augustus vorig jaar ..... maar er waren ook dingen hetzelfde:

- dezelfde gastvrije ontvangst
- dezelfde hoge standaard van de gite
- dezelfde gezelligheid van jullie allen!

Hou dat vast, want de komende maanden zullen alle volgende gasten dit vast en zeker ook zeer waarderen.
Maak er een heerlijk seizoen van, en geniet van alle mooie dingen van het leven.
We mailen!
Petra en Gaston, Kipper, Schoonhoven
 

Voor eerdere berichten in het gastenboek van Maison Passerose, klik hier.